Magyari Ildikó

Tudod, milyen érzés, amikor beleragadsz egy élethelyzetbe és a fejedben csak dübörög, hogy újratervezés, újratervezés…? Ismered azt a belső feszültséget, ami szinte szétszakít, mert tudod, hogy nem a megfelelő helyen vagy, nem a megfelelő emberekkel, mégsem tudsz szabadulni?

Én is átéltem. Tudom, milyen nehéz váltani és változtatni, de azt is, hogy nem lehetetlen.

1990 óta a gazdaság legkülönbözőbb szegmenseiben szereztem tapasztalatot vállalkozóként, alkalmazottként vagy önkéntesként. Dolgoztam reklámügynökségnél, televíziónál, multinacionális vállalatnál, de megfordultam a múzeumi világban, sőt a központi közigazgatásban is. Ezen látszólag nagyon különböző területeket az köti össze, hogy mindenhol a kapcsolatok kiépítése, az egyéni és szervezeti kapcsolattartás, kommunikáció és oktatás volt a feladatom. 2015-től független tanácsadóként, alkuszként tevékenykedem, és bár közgazdászként a pénzügyek világában kiismerem magam, mégis inkább az értékesítés emberi oldala, a valódi segítségnyújtás vonzó számomra. 2020 eleje óta dolgozom azon, hogy új szemléletmódot vigyek a hazai üzleti kultúrába; célom, hogy olyan közösségeket hozzak létre, amelyek támogató hátteret nyújtanak, inspirációt, erőt és lendületet adnak a mindennapokban.

Számos tapasztalatot szereztem mielőtt a független pénzügyi tanácsadójaként végül azzá váltam, aki ma is vagyok: tudatos teremtővé.

Pénzügyi szakemberként célom az, hogy biztosítani tudjam számodra a teljes körű, pontos és alapos megértést, a mindenkori elégedettséget. A tudatosságot hímeztem képzeletbeli zászlómra is, mert hiszem, hogy a boldog és nyugodt jövő egyik – ha nem a legfontosabb – alappillére az az anyagi biztonság, melyet a jelen döntéseivel teremthetünk meg önmagunk számára.

Amikor mellettem döntesz, önmagadat választod, hiszen nekem mindig van időm meghallgatni és figyelmem meghallani Téged. Számomra nincs buta kérdés vagy felesleges magyarázat. Minden fontos és semmi sem haszontalan, mert arra törekszem, hogy a pénzügyi és jogi szaknyelv könnyen kezelhetővé, gördülékennyé és átláthatóvá váljon számodra.

Teljes komplexitásukban kezelem pénzügyeidet, így képes vagyok egyéni, a terveidhez és az életviteledhez leginkább illő, optimális megoldások kidolgozására. Ezzel nemcsak időt és energiát, hanem pénzt is spórolok Neked, melyet aztán idegeskedés helyett álmaid megvalósítására fordíthatsz.

Döntsük meg a tabukat, fogalmazzuk meg céljaidat és tegyük tisztába a pénzügyeidet még ma!

Magyari Ildikó

telefon: +36 (20) 951 5169
e-mail: hello(kukac)magyariildiko.hu
Segitségre van szükséged?
Kérdésed van?