Termékpaletta

Célom, hogy az általad kiválasztott termékek hozzájáruljanak mindennapjaid kiegyensúlyozottságához és megadják neked a nyugodt élet felszabadult örömét. Ezért minden esetben arra törekszem, hogy részletes és alapos elemzést követően az optimális megoldásokhoz segítselek hozzá.

Mindegy, mi mennyire mutat jól és mennyire kedvező az ajánlat, a döntés végül a Tiéd.

Megtakarítások

Fontos, hogy már fiatal korban biztosítsuk időskorunk anyagi biztonságát. Spórolj most, hogy később ne kelljen!

Kockázati életbiztosítások

Tedd fel magadnak a kérdést: “Mi lenne a családommal, ha velem történne valami?”
Készülj fel a váratlanra, összegbiztosítással óvd a jövőtöket!

Egészségbiztosítások

Az egészség akkor lesz igazán drága kincs, amikor már elveszítettük. Betegség, aggodalom vagy kedvezőtlen diagnózis esetén azonban az idő lesz a legfontosabb tényező. Minden nap, minden perc számít.

Befektetések

Sikeres voltál, jó döntéseket hoztál és szeretnéd a pénzedet biztonságos körülmények között, hozamkörnyezetben tudni? Fektess be felelősen és engedd, hogy a pénzed dolgozzon!

Vagyonbiztosítások

Ha valamiért alaposan megdolgoztunk, szeretjük biztonságban a magunkénak tudni. Válasszuk ki közösen a testreszabott megoldást számodra!

Hitelek, bankszámlák

A terveid nagyobbak, mint a lehetőségeid? Ne hagyd, hogy körülményeid gátat szabjanak álmaidnak!

Állami támogatások

Ha sok a gyerek és kicsi a lakás, vagy már most tudjátok, hogy idővel bővülni fog a létszám, érdemes végiggondolni, mely lehetőségekkel biztosíthatjátok a szilárd alapokat családotok számára! Tájékoztatás és teljes körű ügyintézés CSOK, támogatott hitelek és adóvisszatérítések kihasználása esetén is

Önsegélyező pénztárak

Az önsegélyező pénztárak és az önkéntes nyugdíjpénztárak nemcsak azt teszik lehetővé, hogy tudatos tervezőként kedvezőbb feltételek mellett érd el ugyanazt az anyagi és egészségügyi jólétet, hanem abban is, hogy saját megtakarításaid mellé állami támogatásokat is igénybe vehess.

Felelősségbiztosítások

Szeretnéd, ha valamelyest csökkenne a rád nehezedő nyomás és felelősség? Az általános, tevékenységi, szakmai vagy vezetői felelősségbiztosítások segítenek, hogy nyugodtabban aludj.

Utasbiztosítások

Nincs rosszabb egy nyaralás során, mint az idegen nyelvi környezetben elszenvedett baleset vagy váratlan megbetegedés. Ráadásul bármikor zsebesek áldozatává válhatunk, vagy olyan helyzetbe kerülhetünk, melyre nem voltunk felkészülve. Ne bízd a szerencsére az utasbiztositást!