• Összes bejegyzés
Megtakarítások

Fontos, hogy már fiatal korban biztosítsuk időskorunk anyagi biztonságát. Spórolj most, hogy később ne kelljen!

Kockázati életbiztosítások

Tedd fel magadnak a kérdést: “Mi lenne a családommal, ha velem történne valami?”
Ha a válasz bizonytalan, mert te vagy a családfenntartó, egyedülálló szülő vagy, rendezetlen az anyagi helyzetetek, vagy nagyobb hitellel rendelkeztek, mindenképpen érdemes megfontolnod, hogy összegbiztosítással óvd a jövőtöket.

Egészségbiztosítások

Az egészség akkor lesz igazán drága kincs, amikor már elveszítettük. Betegség, aggodalom vagy kedvezőtlen diagnózis esetén azonban az idő lesz a legfontosabb tényező. Minden nap, minden perc számít.

Befektetés

Sikeres voltál, jó döntéseket hoztál és szeretnéd a pénzedet biztonságos körülmények között, hozamkörnyezetben tudni? Fektess be felelősen és engedd, hogy a pénzed dolgozzon!

Vagyonbiztosítás

Ha valamiért alaposan megdolgoztunk, szeretjük biztonságban a magunkénak tudni. Válasszuk ki közösen a testreszabott megoldást számodra!

Hitelek, bankszámlák

A terveid nagyobbak, mint a lehetőségeid? Ne hagyd, hogy körülményeid gátat szabjanak álmaidnak!

Állami támogatás

Ha sok a gyerek és kicsi a lakás, vagy már most tudjátok, hogy idővel bővülni fog a létszám, érdemes végiggondolni, mely lehetőségekkel biztosíthatjátok a szilárd alapokat családotok számára! Tájékoztatás és teljes körű ügyintézés CSOK, támogatott hitelek és adóvisszatérítések kihasználása esetén is

Önsegélyező pénztárak

Az önsegélyező pénztárak és az önkéntes nyugdíjpénztárak nemcsak azt teszik lehetővé, hogy tudatos tervezőként kedvezőbb feltételek mellett érd el ugyanazt az anyagi és egészségügyi jólétet, hanem abban is, hogy saját megtakarításaid mellé állami támogatásokat is igénybe vehess. Az egészségpénztári tagság előnyös lehet számodra, ha nagy a család, a családban tartós vagy krónikus beteg személy van, […]

Felelősségbiztosítás

Szeretnéd, ha  valamelyest csökkenne a rád nehezedő nyomás és felelősség? Az általános, tevékenységi, szakmai vagy vezetői felelősségbiztosítások segítenek, hogy nyugodtabban aludj.

Utasbiztosítás

Nincs rosszabb egy nyaralás során, mint az idegen nyelvi környezetben elszenvedett baleset vagy váratlan megbetegedés. Ráadásul bármikor zsebesek áldozatává válhatunk, vagy olyan helyzetbe kerülhetünk, melyre nem voltunk felkészülve. Ne bízd a szerencsére, bízd inkább rám az utasbiztosítást! Amennyiben cégvezető, vagy -tulajdonos vagy, kollégáid és alkalmazottaid biztonságának és kényelmének érdekében lehetőséged van céges keretrendszer kidolgozását kérni, […]