Meglehetősen szkeptikus voltam a külsős tanácsadókkal szemben mielőtt elkezdtünk közösen dolgozni. Az első közös munkánk a lakáshitelem kiválasztása volt. Utólag azt mondom, hogy nélküle most nem lenne lakásom, mert az a munka és támogatás, amit beletett bőven túlmutat azon, amit én korábban gondoltam egy ilyen jellegű együttműködésről (hívhatjuk “extra mile”-nak). Minden kérdésemre időben kaptam választ, számomra is érthető, releváns szakmai adatokkal, és emellett proaktívan kezelte a folyamatot egészen odáig, amíg minden eleme véget nem ért a projektnek. Számomra ez nagyon meggyőző és hiteles volt, ezért úgy döntöttem, hogy a jövőben is vele szeretnék együttműködni a pénzügyeimet illetően, mert objektív, hozzáértő és valóban az embert figyeli nem pedig az üzletet. Én azóta hozzá szoktam irányítani az ismerőseimet.

Dr. Fehér Gábor
Dr. Fehér Gábor
Chief Operating Officer, VCC Live

Ildikó az első perctől kezdve remek tanácsokat adott, mindenre emlékeztett, amit fontos volt tudnom, legyen szó diákhitelről vagy egészségpénztárról. Alaposan átnézte az igen szerteágazó pénzügyeimet, és segített összefésülni, majd később egyetlen hitellé alakítani. Megtakarításban, öngondoskodásban is a legjobb útra terelt. Most már bármi is jut eszembe, azonnal hozzá fordulok.

Simkó Katalin
Simkó Katalin
vállalkozó

Fenntartásaim vannak az “apró betűs részekkel” kapcsolatban a pénzintézetek (bankok, biztosítók stb.) reklámjaiban és tájékoztatóiban. Ennek is köszönhető, hogy már 3 éve Ildi szakértő támogatásával hozom meg a pénzügyi döntéseimet. A kezdetektől maximálisan megbízom az Ő tudásában és nem is csalódtam benne. Mindig megválaszolja a felmerülő kérdéseimet. Felhívja a figyelmem az esetleges buktatókra is. Minden ügyben tud több megoldási opciót is ajánlani, lehetőségem van több pénzintézet kínálatából választani.

Szerintem Ildi egyike azoknak, akik a pénzügyi tanácsadói hivatás becsületét képesek visszaállítani. Mindig elérhető amikor szükségem van a segítségére és amikor pénzügyek kapcsán esetleg Ő hív engem, akkor biztosan számomra fontos és hasznos információt oszt meg velem. Szívből ajánlom mindenkinek, aki a saját céljai érdekében szeretné mindig a legmegfelelőbb pénzügyi megoldást választani.

Vagyócki Anita, karrier-tanácsadó
Vagyócki Anita
karrier-tanácsadó

Ildikót évek óta ismerem, emlékszem, mikor elkezdett pénzügyi tanácsadóként dolgozni. Már a felkészüléskor láttam, hogy elkötelezett és alázattal, szorgalommal sajátítja el az új ismereteket. Tudása birtokában sem „rohanta le” a barátait, ismerőseit. Ő valóban ott akar lenni, amikor pénzügyi tanácsra, segítségre van szükség. Így volt ez velem is; érthető, világos, hozzáértő támogatásával tudtam kiválasztani az élethelyzetemnek megfelelő, biztonságos megoldást. Azt is szeretem, hogy figyelemmel kísér, és tájékoztat. A mikroközösségében vállalt pénzügyi edukációs programjain magam is szívesen részt vennék, kár, hogy messze lakunk…

Varga Györgyi, ingatlanközvetítő
Varga Györgyi
ingatlanközvetítő

Az életkoromtól függetlenül, pénzügyeimet mindig tudatosan kezeltem és nyitottan álltam az újabb lehetőségek felé. A szakmám nem éppen a pénzügyi területek közé sorolható, így mindenféleképpen szükséges számomra egy olyan ember, aki a segítségemre van. Kisebb és nagyobb összegű döntéseknél is kikérem Ildikó véleményét. Az állandó elérhetősége és a nyitottsága által stresszmentesen és bizalommal kérdezhetek. A megvitatott döntéseknél nem presszionál, hanem teljes szabadságot nyújt a saját döntés meghozásához.

Tapasztalataim alapján tiszta szívvel ajánlom mindenkinek, aki tudatos pénzügyi életet él és szüksége van egy pénzügyi mankóra, aki jobbító, segítő szándékkal,  értékes alternatívákat kínál

Lukács Gergely
Lukács Gergely
önkormányzati képviselő
Magyari Ildikó

+36 (20) 951 5169
hello(kukac)magyariildiko.hu
Segitségre van szükséged?
Kérdésed van?