• Anyagi biztonság megteremtése és a nyugodt élet öröme

 • Gondos és tudatos pénzügyi portfólió építés

 • Pénzintézetektől független pénzügyi tervezés, átgondolt stratégiai lépések

Bemutatkozom

Magyari Ildikó

Magyari Ildikó vagyok.

1990 óta a gazdaság legkülönbözőbb szegmenseiben szereztem tapasztalatot vállalkozóként, alkalmazottként vagy önkéntesként. Dolgoztam reklámügynökségnél, televíziónál, multinacionális vállalatnál, de megfordultam a múzeumi világban, sőt a központi közigazgatásban is. Ezen látszólag nagyon különböző területeket az köti össze, hogy mindenhol a kapcsolatok kiépítése, az egyéni és szervezeti kapcsolattartás, kommunikáció és oktatás volt a feladatom. 2015-től független tanácsadóként, alkuszként tevékenykedem, és bár közgazdászként a pénzügyek világában kiismerem magam, mégis inkább az értékesítés emberi oldala, a valódi segítségnyújtás vonzó számomra. 2020 eleje óta dolgozom azon, hogy új szemléletmódot vigyek a hazai üzleti kultúrába; célom, hogy olyan közösségeket hozzak létre, amelyek támogató hátteret nyújtanak, inspirációt, erőt és lendületet adnak a mindennapokban.

Számos tapasztalatot szereztem mielőtt a független pénzügyi tanácsadójaként végül azzá váltam, aki ma is vagyok: tudatos teremtővé.

A független pénzügyi tanácsadás és közvetítés a hivatásom:

 • ügyfeleimet képviselem, nem pénzintézeteket
 • az egész pénzpiacot lefedi a tevékenységem
 • személyre szabott megoldásokat kínálok

A pénzügyi kultúra és pénzügyi tudatosság terjesztése a küldetésem:

 • az állandóan változó gazdasági környezethez való alkalmazkodóképességet tanítom
 • az önálló pénzügyi döntések meghozatalát segítem
 • az általános pénzügyi kultúra terjesztésével a pénzügyi tanácsadói szakma elismertségét növelem

Számíthatsz rám a pénzügyekben az élet majdnem minden területén!

Termékpaletta

Célom, hogy az általad kiválasztott termékek hozzájáruljanak mindennapjaid kiegyensúlyozottságához és megadják neked a nyugodt élet felszabadult örömét. Ezért minden esetben arra törekszem, hogy részletes és alapos elemzést követően az optimális megoldásokhoz segítselek hozzá.

A Te céljaid és vágyaid állnak a középpontban, így a döntés mindig a Tiéd.

Megtakarítások

Megtakarítások

Fontos, hogy már fiatal korban biztosítsuk időskorunk anyagi biztonságát. Spórolj most, hogy később ne kelljen!

Kockázati életbiztosítások

Kockázati életbiztosítások

Tedd fel magadnak a kérdést: “Mi lenne a családommal, ha velem történne valami?”
Ha a válasz bizonytalan, mert te vagy a családfenntartó, egyedülálló szülő vagy, rendezetlen az anyagi helyzetetek, vagy nagyobb hitellel rendelkeztek, mindenképpen érdemes megfontolnod, hogy összegbiztosítással óvd a jövőtöket.

Egészségbiztosítások

Egészségbiztosítások

Az egészség akkor lesz igazán drága kincs, amikor már elveszítettük. Betegség, aggodalom vagy kedvezőtlen diagnózis esetén azonban az idő lesz a legfontosabb tényező. Minden nap, minden perc számít.

Befektetés

Befektetés

Sikeres voltál, jó döntéseket hoztál és szeretnéd a pénzedet biztonságos körülmények között, hozamkörnyezetben tudni? Fektess be felelősen és engedd, hogy a pénzed dolgozzon!

Vagyonbiztosítás

Vagyonbiztosítás

Ha valamiért alaposan megdolgoztunk, szeretjük biztonságban a magunkénak tudni. Válasszuk ki közösen a testreszabott megoldást számodra!

Hitelek, bankszámlák

Hitelek, bankszámlák

A terveid nagyobbak, mint a lehetőségeid? Ne hagyd, hogy körülményeid gátat szabjanak álmaidnak!

Hogyan dolgozunk együtt?

Elhatároztad, hogy ideje tenned önmagadért, családodért és mindannyiótok majdani sikereiért? Jól döntöttél!

Pénzügyi tanácsadódként segítek, hogy megtervezd és stabilizáld a jövőd.

Elsőként időpontot egyeztetünk a találkozóra, melynek helyszíne lehet az otthonod, a kedvenc kávézód, vagy az irodám – igényeid szerint. Akár hivatalosabb keretek között, akár bizalmas légkörben találkozunk, kiemelt figyelmet fordítok Rád és pénzügyeidre. Megismerheted a közös munka sajátosságait, melyek a függetlenség, a döntés szabadsága és az emberközpontú értékesítés.

Az általam közvetített termékekre teljes élethosszig tartó ingyenes szervizt biztosítok, azaz

 • értesítelek a portfóliódat érintő esetleges változásokról és gazdasági folyamatokról.
 • felhívom figyelmedet a számodra érdekes kedvezményekre és egyéb ajánlatokra.
 • örömmel válaszolok kérdéseidre a kiválasztott terméket illetően szerződéskötés után is.
 • a szerződés érvényességi ideje alatt mindvégig melletted állok, ha a pénzügyeidről van szó.

Megvalósítás, szerződéskötés

Megvalósítás, szerződéskötés

Miután közösen kiválasztottuk a számodra optimális megoldásokat, harmadik lépésként a teljes körű szerződéskötési adminisztrációt is elvégzem.

Tanácsadás, javaslatok a megoldásra

Tanácsadás, javaslatok a megoldásra

Második találkozónk alkalmával már nemcsak elméletben gondolkodunk együtt: konkrét megoldásokat jelölünk ki az általad megfogalmazott célokhoz.

Átfogó pénzügyi elemzés

Átfogó pénzügyi elemzés

Együtt kiderítjük, milyen vágyak dolgoznak benned, milyen célok lebegnek a szemed előtt és milyen elvárásokkal tekintesz a jövőbe.

Ügyfeleim mondták

Meglehetősen szkeptikus voltam a külsős tanácsadókkal szemben mielőtt elkezdtünk közösen dolgozni. Az első közös munkánk a lakáshitelem kiválasztása volt. Utólag azt mondom, hogy nélküle most nem lenne lakásom, mert az a munka és támogatás, amit beletett bőven túlmutat azon, amit én korábban gondoltam egy ilyen jellegű együttműködésről (hívhatjuk “extra mile”-nak). Minden kérdésemre időben kaptam választ, számomra is érthető, releváns szakmai adatokkal, és emellett proaktívan kezelte a folyamatot egészen odáig, amíg minden eleme véget nem ért a projektnek. Számomra ez nagyon meggyőző és hiteles volt, ezért úgy döntöttem, hogy a jövőben is vele szeretnék együttműködni a pénzügyeimet illetően, mert objektív, hozzáértő és valóban az embert figyeli nem pedig az üzletet. Én azóta hozzá szoktam irányítani az ismerőseimet.

Dr. Fehér Gábor
Dr. Fehér Gábor
Chief Operating Officer, VCC Live

Ildikó az első perctől kezdve remek tanácsokat adott, mindenre emlékeztett, amit fontos volt tudnom, legyen szó diákhitelről vagy egészségpénztárról. Alaposan átnézte az igen szerteágazó pénzügyeimet, és segített összefésülni, majd később egyetlen hitellé alakítani. Megtakarításban, öngondoskodásban is a legjobb útra terelt. Most már bármi is jut eszembe, azonnal hozzá fordulok.

Simkó Katalin
Simkó Katalin
vállalkozó

Fenntartásaim vannak az “apró betűs részekkel” kapcsolatban a pénzintézetek (bankok, biztosítók stb.) reklámjaiban és tájékoztatóiban. Ennek is köszönhető, hogy már 3 éve Ildi szakértő támogatásával hozom meg a pénzügyi döntéseimet. A kezdetektől maximálisan megbízom az Ő tudásában és nem is csalódtam benne. Mindig megválaszolja a felmerülő kérdéseimet. Felhívja a figyelmem az esetleges buktatókra is. Minden ügyben tud több megoldási opciót is ajánlani, lehetőségem van több pénzintézet kínálatából választani.

Szerintem Ildi egyike azoknak, akik a pénzügyi tanácsadói hivatás becsületét képesek visszaállítani. Mindig elérhető amikor szükségem van a segítségére és amikor pénzügyek kapcsán esetleg Ő hív engem, akkor biztosan számomra fontos és hasznos információt oszt meg velem. Szívből ajánlom mindenkinek, aki a saját céljai érdekében szeretné mindig a legmegfelelőbb pénzügyi megoldást választani.

Vagyócki Anita, karrier-tanácsadó
Vagyócki Anita
karrier-tanácsadó

Ildikót évek óta ismerem, emlékszem, mikor elkezdett pénzügyi tanácsadóként dolgozni. Már a felkészüléskor láttam, hogy elkötelezett és alázattal, szorgalommal sajátítja el az új ismereteket. Tudása birtokában sem „rohanta le” a barátait, ismerőseit. Ő valóban ott akar lenni, amikor pénzügyi tanácsra, segítségre van szükség. Így volt ez velem is; érthető, világos, hozzáértő támogatásával tudtam kiválasztani az élethelyzetemnek megfelelő, biztonságos megoldást. Azt is szeretem, hogy figyelemmel kísér, és tájékoztat. A mikroközösségében vállalt pénzügyi edukációs programjain magam is szívesen részt vennék, kár, hogy messze lakunk…

Varga Györgyi, ingatlanközvetítő
Varga Györgyi
ingatlanközvetítő

Az életkoromtól függetlenül, pénzügyeimet mindig tudatosan kezeltem és nyitottan álltam az újabb lehetőségek felé. A szakmám nem éppen a pénzügyi területek közé sorolható, így mindenféleképpen szükséges számomra egy olyan ember, aki a segítségemre van. Kisebb és nagyobb összegű döntéseknél is kikérem Ildikó véleményét. Az állandó elérhetősége és a nyitottsága által stresszmentesen és bizalommal kérdezhetek. A megvitatott döntéseknél nem presszionál, hanem teljes szabadságot nyújt a saját döntés meghozásához.

Tapasztalataim alapján tiszta szívvel ajánlom mindenkinek, aki tudatos pénzügyi életet él és szüksége van egy pénzügyi mankóra, aki jobbító, segítő szándékkal,  értékes alternatívákat kínál

Lukács Gergely
Lukács Gergely
önkormányzati képviselő

Blog

Kezdődjön az újratervezés vagyonbiztosítással!

Kezdődjön az újratervezés vagyonbiztosítással!

A magyar emberek egyik legértékesebb vagyontárgya az ingatlan. A tulajdonszerzés érdekében hitelt veszünk fel rá, jelentős összegeket költünk felújításra és karbantartásra. Ennek ellenére Magyarországon még mindig jelentős a nem biztosított ingatlanok aránya, de az alulbiztosítottság is kiemelt probléma.

Több millió forint lehet a tét – a döntés rajtad áll

Több millió forint lehet a tét – a döntés rajtad áll

A törlesztési moratórium igénybevétele sok családnak jelentett mentőövet az elmúlt másfél évben: a rendszeres jövedelmüket elvesztők vagy egészségügyi körülményeik miatt nehéz helyzetbe kerülők havi terheit csillapította. A moratórium alatt nem kell a fennálló hiteltartozás havi törlesztőrészletét megfizetni, de a vissza nem fizetett hitel tőkerészére folyamatosan kamat rakódik. A moratórium feloldásával vagy az abból való kilépéssel […]

Gépjárműadó 2021

Gépjárműadó 2021

Hogyan változott 2021-ben a gépjárműadó befizetésének rendje? Sokan kérdeztétek, hogy miért nem hozta a postás az önkormányzattól a 2021. évi gépjárműadóról ( „súlyadóról” ) a határozatot és a csekkeket a megszokott időben? Egyrészt 2021-től nem az önkormányzattól, hanem a NAV-tól kapjuk meg a határozatot, neki kell fizetnünk. Másrészt a változás évében az első részlet fizetési […]

Kapcsolat

Elérhetőségeim

Keress bizalommal elérhetőségeim egyikén:
hello(kukac)magyariildiko.hu
+36 (20) 951 5169
Kövess a közösségi médiában is!
Magyari Ildikó

Legyél a munkatársam!

A pénzügyi tanácsadói szakma szép és felelős hivatás. Ha nem eladni akarsz, hanem megtalálni és megszólítani azokat, akiknek szüksége van a szolgáltatásunkra, akkor jó nyomon jársz. Munkatársaimmal együtt a következő alapelvek mentén dolgozunk:

 • Mutasd meg a megfelelő szemszöget!
 • Vonzd magadhoz a megfelelő embereket!
 • Építs gyümölcsöző kapcsolatokat!

Ha a fentiekben magadra ismersz, szeretettel várlak egy kötetlen bemutatkozó beszélgetésre!

Adatvédelmi nyilatkozat

5 + 8 =